Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Klantbeoordeling

Folgarida

24 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 8,6
Informatie over het skigebied
Folgarida - Marilleva
Het hoogste punt: 2.180 m
Het laagste punt: 1.300 m
Hoogte skioord: 1.270 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 7
Pistes in totaal: 63 km
Pistes:
18 km
Pistes:
32 km
Pistes:
13 km

Skigebied Folgarida - Marilleva

Skigebied Folgarida - Marilleva

De skipas "Folgarida-Marilleva" is geldig voor 63 pistekilometers tussen 1.300 en 2.180 m. Naast de voornamelijk eenvoudig en gemiddeld moeilijke afdalingen bieden Folgarida en Marilleva een directe pisteverbinding naar het beroemde Madonna di Campiglio.

Met de skipas "SkiArea" kunnen ook de aangrenzende gebieden worden gebruikt. Hieronder vallen de skigebieden van Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva en Pejo (zie skiregio). De skipas is in deze gebieden steeds één dag geldig. In totaal heeft u dan de beschikking over 150 pistekilometers, zodat afwisselende dagen op de piste gegarandeerd zijn!

Een mooi hoogtepunt is bovendien het aanbod verlichte skipistes in Folgarida, Marilleva en Pejo. Voor alle freestylers zijn er bovendien snowparken in de gebieden van Folgarida-Marilleva en bij de Passo Tonale.

Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Folgarida

Net zoals in de overige Alpenlanden zijn er ook in Italië skigebieden met verlichte pistes voor het skiën in de nacht. Één van deze nachtskigebieden is het skigebied Folgarida-Marilleva, waarin u voor het nachtskiën keuze uit twee pistes heeft. In het dorp Folgarida kunt u elke dinsdag tussen 16:30 en 19 uur op de "Stadio Slalom-Hang" nachtskiën. Wie nog later in de avond van het skiplezier tijdens de nacht wil genieten, heeft in Marilleva op donderdag van 21 tot 23 uur de mogelijkheid op de piste "Biancaneve" te nachtskiën. Voor nachtskiërs is een tripje naar het nabijgelegen skigebied Pejo ook de moeite waard, omdat je daar eveneens op maandag en donderdag tussen 20:45 en 22:45 uur de nachtskipiste "Mezoli" kunt gebruiken. Voor bezitters van een geldige skipas voor de skigebieden is de deelname aan het nachtskiën gratis. Alternatief kunnen ter plaatse avondkaarten voor het nachtskiën worden aangeschaft.

Après-ski Folgarida

Folgarida en Marilleva zijn charmante, eerder rustige skidorpjes. Voor activiteiten na het skiën kunt u terecht op een schaatsbaan, in een tennishal of in het ijsstadion in Folgarida en in Mezzana. Aan te raden zijn ook uitstapjes naar het iets grotere dorp Malé of naar het wereldberoemde Madonna di Campiglio. De skimetropool ligt ca. 13 km verderop en kan op de ski's of met de auto worden bereikt.

Snowpark: Folgarida

In het skigebied "Folgarida-Marilleva" zijn maar liefst twee snowparken. Bij Marilleva lokt het "Alternative Snowpark", dat direct naast de berghut "Malba Panciana" ligt. Zoals in bijna elk Italiaans skigebied wordt hier ook met veel liefde voor details een populaire locatie voor freestylers gecreëerd. Met de 6-persoonsgondelbaan Malga Copai-Panciana komt u gemakkelijk in het volledig met netten afgescheiden gebied.

Op een totale oppervlakte van 300 m² die voorzien is van zeer diverse obstacles staat vooral op gevorderde skiërs een bijzondere ervaring te wachten. U heeft de keuze uit verschillende boxes en rails, maar ook uit kickers en een quarterpipe. Hoewel het park pas kortgeleden gebouwd is, is het al gastlocatie van wedstrijden en festivals. Hier zult u zich zeker niet vervelen!

Rond Folgarida hebben beginnende freestylers de mogelijkheid hun eerste kunsten in het snowpark "Malghet Haut" te proberen. Boven het dalstation van de stoeltjeslift "Bamby" staan kleine boxes en rails en twee kickers klaar.

Het skigebied Folgarida - Marilleva is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Folgarida - Marilleva

Het testrapport Folgarida - Marilleva is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,5 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Folgarida

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Folgarida

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs