Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners : maakt niet uit Snowpark : maakt niet uit Reisduur:
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders : maakt niet uit Liften & banen : maakt niet uit land : willekeurig
Langlaufloipes km : willekeurig Klantbeoordeling : willekeurig Prijs per persoon : willekeurig
Families & kinderen : maakt niet uit Après-ski : maakt niet uit Reisperiode: willekeurig
Er is een foutje gebeurt. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Klantbeoordeling

Valmorel

73 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,6
Skigebied 8,3

Informatie over het skigebied

Le Grand Domaine

Het hoogste punt: 2.550 m
Het laagste punt: 1.250 m
Hoogte skioord: 1.400 m
Liften in totaal: 56
Sleepliften: 36
Stoeltjesliften: 17
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 165 km
Pistes:
115 km
Pistes:
35 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 7 km

Pisteplan

Le Grand Domaine

Wintersport vakantie Valmorel – Gewoon gezellig!

Le Grand Domaine

Aan de voet van de indrukwekkende Col de la Madeleine en direct aan de pistes liggen de dorpjes van Grand Domaine op een hoogte van tot bijna 1.400 m. Kenmerkend voor de rustieke, gezellige bergdorpjes is dat ze aan de zonkant zijn gelegen en dat ze de ideale instap naar het skigebied vormen. Vanwege de aaneensluiting van de gebieden, die zo de Grand Domaine vormen, heeft u hier de mogelijkheid om van 165 km pistes te genieten. 56 moderne liften zorgen ervoor dat de skiërs gemakkelijk en snel naar de meest fantastische plaatsen in het skigebied komen. Na een dagje skiën kunt u de avond lekker laten eindigen door van het gezellige après-ski aanbod te genieten.

Valmorel biedt de ideale combinatie van Oostenrijkse gezelligheid en Franse functionaliteit. Het autovrije centrum straalt met zijn Savoyardische bouwstijl, kleine boetiekjes, gezellige tavernes en traditionele cafés een mediterrane flair uit terwijl slechts enkele meters verderop de piste ten midden van Valmorel ten einde loopt. De uit hout en natuursteen gebouwde appartementresidenties bevinden zich in meerdere wijken rondom het centrum en bieden grotendeels een directe toegang tot de piste. Het leuke skigebied laat met zijn 165 pistekilometers alle skiwensen in vervulling gaan. Valmorel – gewoon gezellig!

Voor het imposante "Massif de la Lauzière“ en de „Cheval Noir“ (2832 m) ligt Valmorel op 1400 m hoogte, niet ver van de beroemde „Trois Vallées“. Met zijn uit steen en hout gebouwde authentieke chalets straalt de plaats de sfeer van een oorspronkelijk bergdorp uit. Het centrum met zijn pittoresk beschilderde huizen, smalle steegjes, portiekjes en pleintjes straalt een gemoedelijke sfeer uit die uitzonderlijk is in de Franse Alpen. Overdag gaat het er hier eerder rustig aan toe, terwijl 's avonds in de kroegen en de disco een gezellige drukte heerst. Diegenen die de dag rustig willen afsluiten, kunnen in een van de talrijke restaurants en hutjes lekker gaan eten.

Accommodaties in Valmorel

Kaart vergroten

Zoeken…
: Wintersport vakantie Valmorel
Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs