Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Vrienden werven & nóg voordeliger op wintersport!

Vrienden werven & nóg voordeliger op wintersport!

Vrienden, kennissen of familieleden overtuigen eens te gaan skiën en er zelf van profiteren? Dat is mogelijk met onze nieuwe actie "vriendenwerving". Zo gaat u nóg voordeliger naar de sneeuw!

Zo makkelijk is het

Voor elke reis die uw geworven vrienden als nieuwe klanten bij ons boeken krijgt u een tegoedbon ter waarde van 5% van de reisprijs voor uw volgende boeking. Dat betekent: hoe meer vrienden u werft, hoe voordeliger uw eigen reis wordt - of zelfs gratis! Voer heel eenvoudig uw e-mailadres in het onderstaande veld in en u ontvangt direct uw gepersonaliseerde suggestie-link, die u nu naar uw vrienden kunt doorsturen. Wanneer de vrienden via deze link een WinterTrex-reis boeken, krijgt u een tegoedbon ter waarde van 5% van het reisprijs. De tegoedbon wordt nadat de vrienden terug zijn van vakantie via e-mail verstuurd.

Een voorbeeld

Een van uw vrienden boekt als nieuwe klant met 2 personen een reis via de speciale suggestie-link. De reis kost in totaal € 2.000. U krijgt hiervoor een tegoedbon ter waarde van € 100. U ontvangt de tegoedbon nadat uw vriend van zijn reis terug is automatisch via e-mail. De tegoedbon kunt u voor uw volgende WinterTrex boeking gebruiken en daardoor veel geld besparen. Het is helaas niet mogelijk de tegoedbon achteraf voor een reeds gedane boeking te gebruiken.

Uw voordeel

U hoeft de tegoedbon niet direct te verzilveren. De bon is geldig voor het lopende alsook het komende seizoen. Wanneer u meerdere klanten werft wordt het tegoed bij elkaar opgeteld waardoor het bedrag steeds hoger wordt. Daardoor is het mogelijk zelfs gratis te boeken, zolang de waarde van de tegoedbon overeenkomt met de tegoedbon!

Uw suggestie-link

U hebt uw persoonlijke suggestie-link nodig om uw vrienden te overtuigen van een wintersportvakantie? Vul onderaan uw e-mailadres in, dat toen gebruikt is om uw reis te boeken. U ontvangt de link automatisch per e-mail:

Veelgestelde vragen

In onze FAQ vindt u antwoorden op veelgestelde vragen rond het thema vriendenwerving.