Skivakantie voor genotskiërs

Eigenlijk hoeven wij u niets te vertellen, want waarschijnlijk beschikt u al over een brede kennis met betrekking tot wintersport en bent u bekend met de populaire skigebieden. Indien u toch eens ergens anders naartoe wilt en inspiratie wilt opdoen voor uw volgende wintersport, hopen wij u met enkele aanbiedingen de keuze voor genietende skiërs en senioren wat makkelijker te kunnen maken. Want in de loop van de jaren veranderen ook de eisen aan een wintersportvakantie.

Skivakantie voor genotskiërs
Skivakantie voor genotskiërs

Het juiste skioord voor genietende skiërs en senioren

In plaats van zeer drukke skioorden, mag het voor u ook een kleiner skigebied voor senioren en genietende skiërs zijn, waar uit de hutten niet dag en nacht technomuziek klinkt. In plaats daarvan rust, heerlijke uitzichten, brede pistes, lekker eten en als afwisseling tussendoor een idyllische sneeuwschoenwandeling - vakantie moet tenslotte ook ontspanning zijn. Naast deze eisen aan het skigebied bieden onze aanbiedingen voor senioren en genietende skiërs vooral hoogwaardige accommodaties met geselecteerd comfort, zoals bijvoorbeeld een beauty- en wellnessaanbod. Wij houden bij onze skireizen voor ervaren wintersporters rekening met het feit dat de plaatsen over voldoende flair voor shoppen en over een uitstekende gastronomie beschikken. Skivakantie met geniet van ski-experts voor ski-experts!

Pure ontspanning

Heeft u genoeg van de drukte van de bekende skioorden zoals Ischgl, Sölden en dergelijke? Zoekt u een skioord, waarin u zowel tijdens het skiën als ook aan het einde van de dag kunt genieten, zonder daarbij volledig van de buitenwereld te zijn afgesneden? Dat begrijpen wij volkomen, omdat niet iedereen er meer van houdt om na het skiën nog te après-skiën. In Oostenrijk, Italië, Duitsland of Zwitserland - bij ons vindt u zeker weten uw geschikte vakantielocatie. Wat te denken van bijvoorbeeld Bad Hindelang en de unieke frisse lucht? Of het Hochpustertal, waar niet alleen skigenot maar ook culinair genot met hoofdletters worden geschreven? Waar u ook voor kiest - een skireis als senior is altijd de moeite waard!

Skireizen voor senioren: hier moet u op letten

Op onze website heeft u de mogelijkheid om verschillende filterfuncties aan te klikken. Hecht u voor uw skireis bijvoorbeeld veel waarde aan een uitgebreid wellness-aanbod? Vergeet dan niet het filter "Wellness" aan te klikken. Of wilt u misschien als seniorengroep op skivakantie gaan? Dan moet u dit bij het aantal personen zeker aangeven. Wat voor skireis u ook wenst, u zult zien: wij bieden iets aan wat bij u past.