Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners : maakt niet uit Snowpark : maakt niet uit Reisduur:
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders : maakt niet uit Liften & banen : maakt niet uit land : willekeurig
Langlaufloipes km : willekeurig Klantbeoordeling : willekeurig Prijs per persoon : willekeurig
Families & kinderen : maakt niet uit Après-ski : maakt niet uit Reisperiode: willekeurig
Er is een foutje gebeurt. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Klantbeoordeling

Seeg

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Après-ski Seeg

Na het skiën is de actieve dag in Seeg nog niet voorbij. Een hoogtepunt is het winterwandelen door de natuur, bijvoorbeeld naar één van de gezellige almhutten die u met droomachtige uitzichten over het Allgäu belonen. Schaatsen is mogelijk op een natuurijsbaan bij het Schwaltenweiher aan de rand van het dorp en rodelvrienden vinden diverse banen in de nabije omgeving, bijvoorbeeld bij de Alpspitzbahn in Nesselwang, bij de Drehhütte bij Schwangau of ook op de Tegelberg. In Seeg zelf ligt een geprepareerde rodelhelling direct naast de minigolfbaan. Nog meer ontspanning garanderen meerdere grote overdekte zwembaden en thermen in de omgeving, onder andere de Kristalltherme in Schwangau of het Alpspitzbadecenter in Nesselwang.

Door de gunstige ligging van Seeg liggen veel spannende bestemmingen praktisch binnen handbereik. Füssen bijvoorbeeld met de beroemde sloten Neuschwanstein en Hohenschwangau is slechts een half uur autorijden. Andere sloten en culturele attracties zijn eveneens niet ver weg en ook in de winter een bezoek waard.

Het klassieke après-ski-plezier is direct in Seeg dan wel niet te vinden, maar het seizoen wordt op een traditionele manier in de Seeger skiclub geopend. Verder kan je de bars in het Alpspitz-skigebied bezoeken voor een gezellige namiddagsborrel en tenslotte kan je in de restaurants en bars van Seeg van de laatste uurtjes van de dag genieten.

Accommodaties in Seeg

Kaart vergroten

Zoeken…
: Après-ski Seeg
Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs