Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Een witte krokusvakantie op de piste!

Skiën in februari, maart en april


Terwijl sommige mensen carnaval vieren, trekken anderen naar de bergen om te skiën. Een skivakantie in februari is een uitstekende mogelijkheid om u van deze drukte te ontdoen. Of het Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk is - hier komt u niet of nauwelijks iets van carnaval tegen, hier draagt men in februari liever skibrillen als een kostuum. Maar ook na februari, tot ver in de lente bieden vele skigebieden de allerbeste mogelijkheden voor een skivakantie. Skiën in maart of april? Bij ons geen probleem! Ontdek bijvoorbeeld de aantrekkelijke Franse skigebieden. Wij stellen u enkele uitgekozen accommodaties voor, waarbij u deels tot begin april een skivakantie kunt doorbrengen.

Chamrousse - Les Domaines de l'Arselle
De zeer goed uitgeruste appartementen liggen slechts 50 tot 200 m van de piste verwijderd en bieden daarmee een goede entree in het plaatselijke skigebied. De comfortabele accommodatie zelf beschikt over een woon-/slaapruimte, een goed uitgerust keukengedeelte evenals balkon of terras.

La Joue du Loup - La Crête du Berger
De mooie residentie La Crête du Berger is omgeven van de indrukwekkende bergen van het Hautes-Alpes-Massiv. De houten chalets zijn ca. 500 m van de plaatselijke pistes verwijderd. Een langlaufloipe loopt direct achter de accommodatie. De chalets beschikken over een goed uitgerust keukengedeelte, bad of douche evenals balkon of terras.

Val d´Allos/Pra Loup - Résidence Plein Sud
Résidence Plein Sud biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld. Het centrum ligt op 500 m afstand, de skipiste op 80 m. De residentie beschikt over receptie, lift, Wi-Fi, een verwamd overdekt zwembad evenals gratis parkeerplaatsen. De gezellige ingerichte appartementen beschikt over een woon-/slaapruimte, soms ook aparte slaapkamer. Een goed uitgerust keukengedeelte is voorhanden.

Valfréjus - Résidence La Turra
Het in 2003 gebouwde en in 2006 uitgebreide Résidence La Turra ligt direct aan de piste, het centrum van de plaats ligt op 400 m afstand. De accommodatie beschikt over een verwarmd buitenzwembad en sauna evenals een fitnessruimte. De appartementen zijn met een goed uitgerust keukengedeelte, badkamer met badkuip evenals soms met extra douche uitgerust.

Actieweek gemist?
Nu inschrijven voor de nieuwsbrief en nooit nog WinterTrex-aanbiedingen missen.