Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Veilig boeken

Jouw boeking toont vertrouwen in ons als reisorganisatie! Het is voor ons van groot belang om onze klanten een veilige boeking van de gewenste reis te garanderen. Zo verzekert ons lidmaatschap bij de Swiss Re door de klant betaalde bedragen. Bovendien zijn wij lid van de DRV, de Duitse vereniging van reisorganisatie, de op twee na grootste organisatie van de reisbranche wereldwijd. Goede referenties zijn een voorwaarde voor lidmaatschap bij de DRV. Bij ons boek je dus veilig!

TRUSTED SHOPS

Trusted Shops

Trusted Shops is het eerste productwaarmerk voor onlineshops met een geld-terug-garantie voor de onlinekoper - gewaarborgd door de Atradius verzekeringsgroep. Na uw onlineboeking hebt u de mogelijkheid zich kosteloos voor de geld-terug-garantie van Trusted Shops aan te melden.
DRV

Duitse reisbond

De DRV is de grootste organisatie van reisbureaus en reisorganisaties in Duitsland.

Voorwaarden van lidmaatschap
  • Minstens twee referenties over het bedrijf, bijv. van DRV-leden, of de relevante zakenbank (de referenties worden door de DRV verzameld)
  • Bij touroperators een bewijs van de actuele financiële situatie
  • Voldoende bedrijfskapitaal en een degelijke boekhouding
Swiss Re

Swiss Re

De Swiss Re is een Europese reisprijsverzekeraar voor reisorganisaties. Een verzekering tegen faillissement is in de Europese Unie zelfs wettelijk voorgeschreven. Verdere informatie over het zekerheidscertificaat vind je hier.