Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Welkom op onze studentenpagina

Met meer dan 2.000 accommodaties vindt iedereen bij ons het juiste aanbod voor zijn skivakantie. Natuurlijk is daar ook een skireis voor studenten met weinig geld bij. Juist in Frankrijk vind je voordelige aanbiedingen voor appartementen met zelfverzorging - gewoon je studentenhaver en coffee to go van huis meenemen en je skivakantie kost amper wat! Als het slechts om een korte skireis gaat, vind je vooral in Duitsland en Oostenrijk een groot aanbod accommodaties voor een kort verblijf. Bekijk nu één van onze vele ski-aanbiedingen voor studenten!

Deze evenementen staan op de top op studenten te wachten

Veel gave events staan op de toppen van deze wereld op je te wachten! Een hele bijzondere Season Opening vindt bijvoorbeeld elk jaar in het Franse les 2 Alpes plaats. Op de PowderWeek vind je precies de afwisseling en het pisteplezier dat je aan het begin van het seizoen zoekt! Een week lang feesten we in de Franse Alpen met een geweldig programma en powder. Wees er bij als het in december weer losbarst op de PowderWeek of bij Top of the Mountain in Ischgl!

Actuele koopjes

Tentamens voorbij - nu spontaan op wintervakantie

Jouw grote voordeel: als student ben je relatief flexibel - maak daar gebruik van! Als je niet midden in de tentamens zit, heb je de vrijheid die niet veel mensen hebben en kan je gebruikmaken van voordelige Last-Minute aanbiedingen. Zo heb je bij ons zelfs de mogelijkheid om tot één dag voor vertrek te boeken. Laat de studiestress achter je met onze Last-Minute & More-aanbiedingen en bespaar hier geld! Overigens rijden ondertussen vele bussen en de trein direct naar de Alpen. Zo is de heenreis niet alleen voordelig, maar ook ontspannen. Als jullie als groep onderweg zijn, kan je je direct tijdens de heenreis naar het skigebied op de skivakantie instellen.

Sparen tijdens het skiën

Bij ons heb je veel mogelijkheden om de toch al voordelige aanbiedingen nog voordeliger te krijgen. Bij verschillende kortingsacties zoals de Crazy Booking Night of de Super-Last-Minute actie kan je contant geld besparen. Tijdens de Crazy Booking Night is een week in een appartement inclusief skipas soms zelfs voor onder de 100 euro per persoon mogelijk! Als dat geen studentenharten sneller laat kloppen! Let vooral ook op aanbiedingen met de tekst 'aanbieding' achter de naam: deze accommodaties en hotels zijn bij dezelfde kwaliteit nog voordeliger dan het standaardaanbod.