Skivakantie op een boerderij

Niet is idyllischer op traditioneler dan een vakantie op het land. U verblijft op een prachtige boerderij, een boerderij omgeven door dieren, prachtige weilanden en een ongerepte natuur. Het wordt natuurlijk nog mooier als de boerderij in de Alpen ligt en u een prachtig uitzicht heeft. Skiërs en snowboarders kunnen kunnen het verblijf op een landelijke locatie combineren met plezier op de piste.

Omgeven door de natuur en veelzijdig, dat zijn de kernwoorden voor een vakantie op een boerderij. Voor kinderen is het ook een prachtige belevenis om van dichtbij kennis te maken met de dieren. Op vele boerderijen wordt er in de middag of de hele dag kinderbegeleiding aangeboden. Dit betekent dat u als ouders de hele dag heerlijk kunt genieten van de mooiste skigebieden terwijl uw kind(eren) een koe melkt, of de haan voert! Doordat er ook paarden te vinden zijn op boerderij worden er prachtige ritten aangeboden, bijvoorbeeld met een koets. In de avond bestaat er niets gezelliger als voor de knisperende open haard zitten met een lekker glaasje glühwein terwijl het buiten sneeuwt.

Wie zijn vakantie wil combineren met het landelijke leven, vindt op deze pagina de perfecte aanbiedingen voor de gehele familie.

Skivakantie op een boerderij
Skivakantie op een boerderij
Golling

Bioboerderij Starbauer °°°

7 nachten incl. skipas

Nieuw vanaf 295
Korte vakantie
Korte beschrijving

De idyllische bioboerderij Starbauer ligt in het dorpsdeel Bluntau in Golling an der Salzach. Het skigebied Dachstein ligt ongeveer 20 km verderop en een skibushalte, het centrum alsmede winkels bereikt u na ongeveer 1 km. De dichtstbijzijnde …

Details