Sellaronda

Een bijzonder hoogtepunt is de beroemdste skironde ter wereld: de "Sellaronda". De tour rondom het Sellagebergte, een immens en zadelvormig bergmassief te midden van de Dolomieten. Ten minste 6 uur zouden wintersporters voor deze dagtocht moeten uittrekken. Het is mogelijk om met de klok mee en tegen de klok in te skiën en de pistes zijn aangegeven door oranje of groene borden.

De "Sellaronda" strekt zich uit over de vier valleien Val Gardena, Alta Badia, Arabba en Fassa, die zich in de drie provincies Zuid-Tirol, Trentino en Belluno bevinden. Hier staat de wintersporters 26 km aan rode of blauwe pistes ter beschikking. De "Sellaronda" is dus niet alleen voor de gevorderden weggelegd. Profs kunnen de dagtocht echter ook lekker uitbreiden, bijvoorbeeld met de veeleisende afdaling "Porta Vescovo" in Arabba. Vanuit de plaatsen Wolkenstein, Corvara, Arabba en Canazei is de "Sellaronda" gemakkelijk te bereiken.

Geniet hier van onbeperkt skiplezier!

Sellaronda
Sellaronda
St. Christina

Active Wellnesshotel Diamant ****

7 nachten incl. skipas & HP PLUS

Nieuw vanaf 1.039
Familie
Korte beschrijving

Het stijlvolle 4-sterren Hotel Diamant met sportieve sfeer bevindt zich op rond 2 km afstand van het centrum van St. Christina. Het skigebied en de langlaufloipe bereikt u tevens na rond 2 km. Een hoteleigen shuttle-service rijdt gratis tussen 08:30 …

Details