Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Vrienden werven vrienden
WinterTrex aanbevelen en 5% korting ontvangen

Vrienden werven vrienden</br>WinterTrex aanbevelen en 5% korting ontvangen

Was de wintersportvakantie met WinterTrex een succes?

Laat dit aan anderen weten en profiteer dubbel! Want voor elke succesvolle aanbeveling danken wij je met 5% korting op je volgende wintersportvakantie. Daarnaast ontvangen je vrienden automatisch € 20,- korting op hun eerste boeking.

En het is zo makkelijk

  1. Maak gebruik van je persoonlijke aanbevelingslink uit onze nieuwsbrief of maak er zelf een aan onderaan deze site. Opmerking: alleen via deze link kunnen wij je korting geven!
  2. Deel je persoonlijke link met je vrienden via e-mail, Facebook, WhatsApp, Twitter enz.
  3. Vrienden en kennissen bezoeken onze website via deze link en boeken hun wintersportvakantie via www.wintertrex.nl. De korting ter hoogte van € 20,- wordt automatisch in het boekingsproces van de reisprijs afgetrokken.
  4. Je krijgt voor elke succesvolle boeking 5% van de reisprijs van je vrienden voor je volgende boeking als tegoedbon. Voorwaarde: je vriend of kennis heeft nog nooit eerder een reis geboekt via WinterTrex. De korting krijg je, nadat je vrienden terug zijn van vakantie, in de vorm van een tegoedbon via e-mail.

Een voorbeeld

Een van uw vrienden boekt als nieuwe klant met 2 personen een reis via de speciale link. De reis kost in totaal € 2.000. U krijgt hiervoor een tegoedbon ter waarde van € 100. U ontvangt de tegoedbon automatisch via e-mail nadat uw vriend van zijn reis terug is. De tegoedbon kunt u voor uw volgende WinterTrex-boeking gebruiken en daardoor veel geld besparen. Het is helaas niet mogelijk de tegoedbon achteraf voor een reeds gedane boeking te gebruiken.

Uw voordeel

U hoeft de tegoedbon niet direct te verzilveren. De bon is geldig voor het huidige en voor het komende seizoen. Wanneer u meerdere klanten werft, wordt het tegoed bij elkaar opgeteld waardoor het bedrag steeds hoger wordt. Daardoor is het mogelijk zelfs gratis te boeken, als tenminste de waarde van de tegoedbon overeenkomt met de reisprijs!

Uw persoonlijke link

U hebt uw persoonlijke link nodig om uw vrienden te overtuigen van een wintersportvakantie? Vul onderaan uw e-mailadres in, dat toen gebruikt is om uw reis te boeken. U ontvangt de link automatisch per e-mail:

Veelgestelde vragen

In onze FAQ vindt u antwoorden op veelgestelde vragen rond het thema vriendenwerving.