Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Vrienden werven vrienden
WinterTrex aanbevelen en 5% korting ontvangen

Vrienden werven vrienden</br>WinterTrex aanbevelen en 5% korting ontvangen

Was de wintersportvakantie met WinterTrex een succes?

Laat dit aan anderen weten en profiteer dubbel! Want voor elke succesvolle aanbeveling danken wij je met 5% korting op je volgende wintersportvakantie. Daarnaast ontvangen je vrienden automatisch € 20,- korting op hun eerste boeking.

En het is zo makkelijk

  1. Maak gebruik van je persoonlijke aanbevelingslink uit onze nieuwsbrief of maak er zelf een aan onderaan deze site. Opmerking: alleen via deze link kunnen wij je korting geven!
  2. Deel je persoonlijke link met je vrienden via e-mail, Facebook, WhatsApp, Twitter enz.
  3. Vrienden en kennissen klikken op de link en boeken hun wintersportvakantie via www.wintertrex.nl. De korting ter hoogte van € 20,- wordt automatisch in het boekingsproces van de reisprijs afgetrokken.
  4. Je krijgt voor elke succesvolle boeking 5% van de reisprijs van je vrienden voor je volgende boeking als tegoedbon. Voorwaarde: je vriend of kennis heeft nog nooit eerder een reis geboekt via WinterTrex. De korting krijg je in de vorm van een tegoedbon via e-mail nadat je vrienden terug zijn van hun vakantie.

Een voorbeeld

Een van je vrienden boekt als nieuwe klant met 2 personen een reis via jouw persoonlijke link. De reis kost in totaal € 2.000. Jij als werver krijgt hiervoor een tegoedbon ter waarde van € 100,- (5% van de reisprijs). Je ontvangt de tegoedbon automatisch via e-mail nadat je vriend van zijn reis terug is. De tegoedbon kun je voor jouw volgende WinterTrex-boeking gebruiken en daardoor veel geld besparen. Het is helaas niet mogelijk de tegoedbon achteraf voor een reeds gedane boeking te gebruiken.

Jouw voordeel

Je hoeft de tegoedbon niet direct te verzilveren. De bon is geldig voor het huidige en voor het komende seizoen. Wanneer je meerdere klanten werft, wordt het tegoed bij elkaar opgeteld waardoor het bedrag steeds hoger wordt. Daardoor is het mogelijk zelfs gratis te boeken, als tenminste de waarde van de tegoedbon overeenkomt met de reisprijs!

Jouw persoonlijke link

Om vrienden te kunnen werven heb je een persoonlijke link nodig. Vul onderaan het e-mailadres in dat je in je boeking hebt aangegeven. Ontvang de link per e-mail en stuur hem naar je vrienden!

Veelgestelde vragen

In onze FAQ vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent de vriendenwerving.