Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Corona-geld-terug-garantie

Corona-geld-terug-garantie

Veilig boeken met onze Corona-geld-terug-garantie!

Wanneer de accommodatie of alle in de bij ons gekochte skipas inbegrepen skigebieden zijn gesloten tijdens jouw vakantieperiode, kun je je vakantie gratis annuleren. Dat geldt ook wanneer de reis niet mogelijk is omdat het vakantieland de grenzen heeft gesloten.
In dat geval kun je je boeking vanaf 10 dagen voor je vakantie begint gratis annuleren. Dit geldt niet voor reizen die minder dan 10 dagen voor vertrek zijn geboekt en de reden van annulering op dat moment al bekend was.De annulering moet minimaal 3 dagen voor je vakantie (tot 14.00 uur) worden doorgegeven.

We zullen de terugbetaling van de reissom binnen 14 dagen na annulering regelen. In de twee afgelopen winterseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 hebben we 100% van de betalingen van de reizen teruggestort die door de coronapandemie moesten worden afgezegd. Daarnaast zijn alle betalingen in geval van faillissement verzekerd.

De actueelste informatie en reisadviezen rondom reizen in tijden van corona zijn te vinden op de pagina actueel reisadvies.