Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van allerlei voordelen profiteren!

Meer reisinformatie

Coronavirus: stand van zaken & vooruitblik

Nu al boeken voor winter 2020/2021 tegen uitzonderlijke voorwaarden - met recht op kosteloze annulering tot en met 30-09-2020


Stand: 23-06-2020
Beste wintersportvrienden,


Velen vragen zich op dit moment af of een skivakantie ondanks corona volgende winter mogelijk zal zijn? Als uw skireisdeskundige staan wij op dit moment in nauw contact met toerismeverenigingen, kabelbanen en hoteliers van alle skigebieden in en buiten Europa. Onder hoge druk werken alle betrokkenen aan maatregelen voor een ontspannende en veilige skireis in 2020/2021. Dat het snel gaat, blijkt uit de heropening van verschillende zomerskigebieden en ook van heel wat kabelbanen. Over nieuwe informatie met het oog op de winter zullen wij u op de hoogte brengen via deze pagina, via onze Nieuwsbrief en via onze Facebookpagina. Bovendien hebben we onderaan voor u alle waardevolle links met betrekking tot de huidige maatregelen op onze bestemmingen verzameld. De huidige stand is overal: skireizen in 2020/2021 gaan door!

Actueel nieuws rond skireizen in 2020/2021


Interview met WinterTrex-bedrijfsleider Thomas Bartel: Skiën in tijden van corona: skivakantie is mogelijk

Gletsjerskigebieden zijn opnieuw opgestart: De zomerskigebieden aan de Kitzsteinhorn, aan de Hintertuxer gletsjer, aan de Kaunertaler gletsjer, aan de Mölltaler gletsjer, aan de Dachstein gletsjer en aan de Stilfser Joch na de gedwongen coronapause opnieuw hun deuren. Dit gebeurt op basis van de besluiten van de bevoegde autoriteiten.

Voorpret zonder risico: recht op kosteloze annulering tot 30-09-2020 en verdere garanties

Vooral in tijden van crisis is het belangrijk om uit te kijken naar de mooie dingen in het leven, zoals uw volgende skivakantie! Daarom bieden wij u het recht op kosteloze annulering tot 30-09-2020 op alle reizen die nu geboekt worden. Dat geldt natuurlijk ook voor reizen in het hoogseizoen tijdens Kerst, Oudejaar, de voorjaarsvakantie en Pasen. Bovendien gelden na 30-09 natuurlijk nog altijd onze gewoonlijke coulante annulerings- en omboekingsmogelijkheden.

Bovendien houden we ons ook in de toekomst aan het geldende recht indien een reis niet kan doorgaan omwille van het coronavirus. In de voorbije weken hebben we 100 % van de reissommen voor skireizen die door corona niet konden doorgaan terugbetaald. De betalingen van onze klanten zijn bovendien door onze insolventieverzekering verzekerd.

Altijd up-to-date met de nieuwsbrief van WinterTrex

Wilt u automatisch geïnformeerd worden, als er nieuws is rond het thema corona en skireizen? Geen probleem - meld u gewoon aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo up-to-date.

De zomerpauze nuttig besteden

U vraagt zich af hoe u voor uw volgende skireis fit kunt blijven, uw materiaal kunt onderhouden of met welke skifilm u in de zich in de wereld van het sneeuw kunt onderdompelen? in ons magazine vindt u talrijke tips om in de zomer een beetje winter te ervaren.

Belangrijke externe links met gedetailleerde corona-informatie over onze bestemmingen