Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Coronavirus: stand van zaken & vooruitblik

Wintersport 2021/2022


Stand: 30-07-2021

Is een skivakantie in 2021/2022 mogelijk?

De Coronapandemie en de maatregelen die worden getroffen zijn nog steeds volop in ontwikkeling en verschillen in de Alpenlanden sterk van elkaar (bekijk hiervoor de 'actuele reisadviezen en waarschuwingen' hieronder). Zoals het er nu uit ziet kunnen de wintersportvakanties voor het seizoen 2021/2022 zeker doorgaan. En mochten de skigebieden door Corona toch niet opengaan, dan profiteer je natuurlijk van onze Corona-geld-terug-garantie.

Onze Corona-geld-terug-garantie

Wanneer de accommodatie of alle in de bij ons gekochte skipas inbegrepen skigebieden zijn gesloten tijdens jouw vakantieperiode, kun je je vakantie gratis annuleren. Dat geldt ook wanneer er een negatief reisadvies (code oranje) van het RIVM (of het FOD als je woonplaats in België ligt) voor de geboekte stad of regio komt of de reis niet mogelijk is omdat het vakantieland de grenzen heeft gesloten. In dat geval kun je je boeking vanaf 10 dagen voor je vakantie begint gratis annuleren. Dit geldt niet voor reizen die minder dan 10 dagen voor vertrek zijn geboekt en de reden van annulering op dat moment al bekend was.De annulering moet minimaal 3 dagen voor je vakantie (tot 14:00 uur) worden doorgegeven.

We zullen de terugbetaling van de reissom binnen 14 dagen na annulering regelen. In de twee afgelopen winterseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 hebben we 100% van de betalingen van de reizen, die door de coronapandemie moesten worden afgezegd teruggestort. Daarnaast zijn alle betalingen in geval van faillissement verzekerd.

Om een efficiënte en chronologische verwerking aan de hand van de begindatum van de vakantie te garanderen, vragen wij je om pas op de uiterste datum (10 dagen voor het begin van de reis) contact met ons op te nemen als je wilt annuleren. Vanwege de hoge werklast vragen we om begrip voor het niet kunnen garanderen van het beantwoorden van de vragen voor de aangegeven 10 dagen en dat we alle inkomende e-mails chronologisch zullen beantwoorden aan de hand van de datum van de reisperiode.


Actuele reisadviezen en waarschuwingen

Onder volgende link kun je het reidadvies voor het geboekte vakantieland aangeven en inzien: Reisadviezen per land vanuit het RIVM

Belangrijke externe links met gedetailleerde Corona-informatie over onze bestemmingen