Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Coronavirus: stand van zaken & vooruitblik

Wintersport 2021/2022


Stand: 05-10-2021

Is een skivakantie in 2021/2022 mogelijk?

Voor gevaccineerden en genezen mensen is het de komende winter 21/22 in alle vakantielanden mogelijk om zonder belemmeringen gebruik te maken van de skiliften (behalve mondkapje soms verplicht). Mensen die niet tegen Covid-19 zijn gevaccineerd dienen een negatieve test te laten zien. In Oostenrijk kan dit een PCR-test zijn, afhankelijk van de capaciteit van het ziekenhuis.

Of en wanneer kinderen een negatieve test moeten laten zien hangt van de leeftijd en het vakantieland af:
  • T/m 12 jaar in Oostenrijk, Italië en Frankrijk
  • T/m 16 jaar in Zwitserland
  • T/m 6 jaar in Duitsland

Onze Corona-geld-terug-garantie

Wanneer de accommodatie of alle in de bij ons gekochte skipas inbegrepen skigebieden zijn gesloten tijdens jouw vakantieperiode, kun je je vakantie gratis annuleren. Dat geldt ook wanneer de reis niet mogelijk is omdat het vakantieland de grenzen heeft gesloten.
In dat geval kun je je boeking vanaf 10 dagen voor je vakantie begint gratis annuleren. Dit geldt niet voor reizen die minder dan 10 dagen voor vertrek zijn geboekt en de reden van annulering op dat moment al bekend was.De annulering moet minimaal 3 dagen voor je vakantie (tot 14.00 uur) worden doorgegeven.

We zullen de terugbetaling van de reissom binnen 14 dagen na annulering regelen. In de twee afgelopen winterseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 hebben we 100% van de betalingen van de reizen teruggestort die door de coronapandemie moesten worden afgezegd. Daarnaast zijn alle betalingen in geval van faillissement verzekerd.

Om een efficiënte en chronologische verwerking aan de hand van de begindatum van de vakantie te garanderen, vragen wij je om pas op de uiterste datum (10 dagen voor het begin van de reis) contact met ons op te nemen als je wilt annuleren. Vanwege de hoge werklast vragen we om begrip voor het niet kunnen garanderen van het beantwoorden van de vragen voor de aangegeven 10 dagen en dat we alle inkomende e-mails chronologisch zullen beantwoorden aan de hand van de datum van de reisperiode.


Actuele reisadviezen en waarschuwingen

Onder volgende link kun je het reidadvies voor het geboekte vakantieland aangeven en inzien: Reisadviezen per land vanuit het RIVM

Belangrijke externe links met gedetailleerde Corona-informatie over onze bestemmingen