Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Klantbeoordeling

Warth-Schröcken

66 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,3
Informatie over het skigebied
Warth-Schröcken
Het hoogste punt: 2.050 m
Het laagste punt: 1.500 m
Hoogte skioord: 1.500 m
Liften in totaal: 15
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 12
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 60 km
Pistes:
27 km
Pistes:
21 km
Pistes:
12 km

Skigebied Warth-Schröcken

Skigebied Warth-Schröcken

Het skigebied van Warth-Schröcken geldt met ongeveer 11 m sneeuw per jaar als het sneeuwrijkste gebied van Europa - dat heeft de Engelse krant "Daily Mail" bevestigd. 60 km piste en 15 liften staan hier tot uw beschikking. Naast makkelijke familiepistes vinden ook professionals en gevorderden hier mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld zwarte pistes aanwezig en een groot freeride-gebied.

Beginners vinden onder de Karhornbahn verschillende blauwe pistes, bij de Saloberkopf en de Jägeralp-Express liggen een paar mooie familie afdalingen. De allerkleinsten kunnen eerst oefenen in Pauli's Kinderland. Voor families is er tevens een funslope ingericht. Hier vindt u hindernissen, golfen, schansen, boxen en een cross-parcours.

Ervaren wintersporters waarderen vooral de hobbelige en steile skiroutes naast de Saloberjets en de Jägeralp-Express. Freeride-fans wagen zich bijvoorbeeld aan de gebieden rondom de Wannenkopf of op de Gamsloch-Karhorn. Het skigebied Warth-Schröcken is bekend door haar talrijke mogelijkheden voor skitoeren. Daarvoor bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Het skigebied Damüls-Mellau is in 2014 voor de beste nieuwe lift bekroond. De kindvriendelijke 8-persoonsstoeltjeslift "Rossstellebahn" beschikt over beschermende beugels en stoelverwarming.

De skipas "3 Täler Pass" is niet alleen geldig in Warth-Schröcken, maar biedt u toegang tot 506 km piste in 38 skigebieden in het Bregenzerwald, in het grote Walsertal en in het Tiroolse Lechtal (zie skiregio)! Bovendien heeft u de mogelijkheid om tegen een gunstigere prijs een dagskipas te kopen voor de skiregio "Ski Arlberg". Met de nieuwe dorpsbaan Warth heeft u directe toegang tot het skigebied Ski Arlberg. Wintersporters kunnen zonder auto of skibus vanuit elke accommodatie in het centrum van Warth met de nieuwe 8-persoonsgondel hen skidag beginnen. Of u gaat met de moderne 10-persoonsgondel "Auenfeldjet".

Hier vindt u meer informatie over het skigebied Arlberg.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Warth-Schröcken

Aan het einde van een skidag keer je in Warth-Schröcken direct terug in het dorpje zelf. In de Ski Lounge bij de Salober bijvoorbeeld of in de schirmbar Steffisalp gaat het erg gezellig aan toe. Wie in de avond nog voldoende energie over heeft, kan gezellig wat drinken in de Alpen Lounge Cocktailbar of in Oscar's Cocktailbar. Natuurlijk zijn er een talrijke restaurants waar u de avond, onder genot van een heerlijke maaltijd, ten einde kunt laten bregen.

Het gaat er in Warth-Schröchen ook naast de piste nog sportief aan toe. Zo nodigt de rodelbaan "Von der Höhi" uit, hier kan man zich twee keer per week zelfs met een tractor omhoog laten brengen. Waaghalzen test de flying-box-baan, een kabelbaan waarbij u 500 m door de lucht vliegt. Er worden ook cursussen aangeboden voor ijsklimmen, deze zijn ook geschikt voor beginners. Op de in totaal 20 km aan wandelwegen gaat het erg iets rustiger aan toe. Hier kunt u een prachtige winterwandeling maken met sneeuwschoenen aan. Deze wandeling gaat onder andere over de Hochtannbergspas, deze pas verbindt de twee romantische dorpjes met elkaar.

Snowpark: Snowpark Warth-Schröcken

In het skigebied van Warth-Schröcken zelf is geen snowpark. Sinds het skiseizoen 2012/13 zorgt de funslope Steffisalp wel voor het nodige plezier. Talrijke steile bochten, funboxen, slakobstakels en diepe afdalingen zorgen voor leuke afwisseling. Daarnaast is de skimovie-afdaling bij de stoeltjeslift Wannenkopf ook een aanrader.

U kunt ook voor een skipas kiezen voor de gehele skiregio "Ski Arlberg". Hiermee kunt u tevens het snowpark in Lech eens ontdekken. Lech Zürs bij Arlberg biedt u met het snowpark in Lech een snowpark voor ieder niveau. Direct aan de Schegelkopf-stoeltjeslift op 1.600 m hoogte biedt het park ideale omstandigheden voor snowboarders en freestylers. Beginners, gevorderden en professionals vinden hier goede mogelijkheden om hun beste trucks te oefenen of te verbeteren. Het snowpark is maar liefst 3,6 hectare groot en biedt ca. 20 obstakels in een easy-, rail-, en pro-line. Dagelijks zorgt de crew van het snowpark in Lech voor uitstekende condities. Het veelzijdige aanbod van het snowpark bestaat uit 3 rails, 7 boxen (o.a. een 9 meter double kinked-box), 1 wallride, verschillende schansen en een kickerbank. Met 10 elementen is is de gevorderden run het meest veelzijdig. Als bonus is er natuurlijk een prachtig uitzicht inclusief.

Het skigebied Warth-Schröcken is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Warth-Schröcken

Het testrapport Warth-Schröcken is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Warth-Schröcken

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Warth-Schröcken

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs