Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Award
Klantbeoordeling

Strengen am Arlberg

72 Aantal beoordelingen:

93 % Aanbeveling:

Plaats 7,9
Skigebied 9,0
Informatie over het skigebied
Arlberg
Het hoogste punt: 2.811 m
Het laagste punt: 1.300 m
Hoogte skioord: 1.029 m
Liften in totaal: 88
Sleepliften: 28
Stoeltjesliften: 46
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 303 km
Pistes:
130 km
Pistes:
122 km
Pistes:
51 km
Skiroutes: 200 km

Skigebied Arlberg

Skigebied Arlberg

Het skigebied St. Anton behoort samen met de skigebieden Stuben, Zürs en Warth-Schröcken tot de skiregio Ski Arlberg. Sinds het winterseizoen 2016/2017 zijn de skigebieden dankzij de Flexenbahn, Trittkopfbahn I en II en Albonabahn 2 samengevoegd tot één groot skigebied. Met 47 cabines voor elk 10 personen verbindt de Flexenbahn Lech-Zürs met Stuben/Alpe Rauz en vervangt 120 skibusritten per dag. Bovendien kunt u door grote panoramaramen van een prachtig uitzicht over het Klostertal genieten. De houders van de skipas "Arlberg" hebben dus in totaal 303 kilometer aan pistes en 88 liften tot hun beschikking!

St. Anton am Arlberg is dankzij de uitgebreide kinderopvang en de vele blauwe pistes ideaal voor gezinnen en beginners. De Arlberg (1.300 - 2.811 m) is een van de meest sneeuwzekere regio's in het hele Alpengebied: in combinatie met de modernste sneeuwkanonnen zijn uitstekende pistecondities gegarandeerd. De Arlberg staat niet alleen bekend om zijn goed geprepareerde pistes, maar ook als freeride mekka. In totaal zijn hier ca. 200 km aan poedersneeuwloipes te vinden voor een perfecte poederdag. De bergrestaurants van de Arlberger Bergbahnen bieden ook gratis Wi-Fi aan.

Het funpark STANTON PARK in het Rendl skigebied is een eldorado voor snowboarders. Echte experts gaan naar de door wereldkampioenen geteste circuits onder de Kapall (2.330 m), terwijl beginners op de Gampen hun zachte bochten nemen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Strengen am Arlberg

In Strengen is het après-ski aanbod iets overzichtelijker. Hier kan je na een lange dag op de piste heerlijk genieten en in de bar "Black Wall" of tijdens een gezellige huttenavond ontspannen.

Het nabijgelegen St. Anton is daarentegen legendarisch op het après-ski gebied: al vanaf 15:00 uur begint het internationale publiek al flink in de stemming te komen. Er is ook genoeg keuze, talrijke skihutten zoals de "Krazy Kanguruh" of de "Heustadl" nodigen u na de afdaling al uit om van de laatste zonnestralen te genieten en de skidag goed af te sluiten. Een bezoekje aan "Mooserwirt" moet u niet laten schieten – dit is après-ski met cultstatus!

Tegen de namiddag verplaatst het leven zich naar de voetgangerszone, het slentergedeelte van St. Anton met diverse chique boetiekjes, gezellige cafés en restaurants. Wie meer op zoek is naar ontspanning vindt dit gegarandeerd in het zwembad met grote wellnessruimte. In de 2.000 m² grote multifunctionele zaal kan men naar hartenlust sporten.

Snowpark: Strengen am Arlberg

Het "STANTON PARK" bij het bergstation Rendl ligt ingebed in het wondermooie landschap van de Arlberg en is dankzij twee bergliften goed bereikbaar. Vanwege zijn speciale ligging, direct bij de "Rendl-Terrasse", kunnen ook bezoekers de spectaculaire stunts bekijken. Bovendien kunnen de boarders hier even lekker pauze nemen.

Het "STANTON PARK" laat met zijn spectaculaire aanbod geen wens onvervuld: verdeeld over drie lines met verschillende moeilijkheidsniveaus (pro, medium en jib line). Tot de obstacles behoren diverse rails en boxen, kickers van wel 15 m hoog, pipes, een wall ride en een big tube. Headshaper René Friedl en zijn team hebben veel moeite gedaan om een unieke belevenis te creëren.

Naast het 'STANTON PARK' ligt er in het skigebied ook een funslope met schansen, steile bochten, tunnel en slak. Deze vind je bij de Galzig.

Wie tussendoor ook de andere skigebieden in de regio verkent, die zal nog meer freestyle mogelijkheden aantreffen. Want zowel in Lech alsook bij de Sonnenkopf zijn snowparken gelegen. Het snowpark Lech am Arlberg biedt 3 lines inclusief mini-kickers voor kinderen en de beste triplekicker-line van de Alpen. Bij de Sonnenkopf komen vooral beginners aan hun trekken: het funpark voor beginners biedt 5 medium parkelementen evenals een kickerline (3 - 5 m).

Het skigebied Arlberg is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Arlberg

Het testrapport Arlberg is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,7 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Strengen am Arlberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Strengen am Arlberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs