Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Award
Klantbeoordeling

Hopfgarten

557 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,3
Skigebied 9,1
Informatie over het skigebied
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Het hoogste punt: 1.957 m
Het laagste punt: 620 m
Hoogte skioord: 620 m
Liften in totaal: 90
Sleepliften: 39
Stoeltjesliften: 35
Gondelbaan: 16
Pistes in totaal: 284 km
Pistes:
122 km
Pistes:
129 km
Pistes:
33 km

Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Met de skipas SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental heeft u toegang tot een van grootste en modernste skigebieden ter wereld! De SkiWelt werd al meermaals tot een van de beste skigebieden ter wereld gekroond! 90 moderne bergliften, 284 km pistes, evenals vier snowparks garanderen pret zonder grenzen. Jong, oud, beginner of gevorderde - hier zal iedereen zich vermaken. Via de Hohe Salve is Hopfgarten direct met SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental verbonden. Een 8-persoons-gondellift brengt u eenvoudig naar het middelstation op 1.200 m van waaruit zich dan verdere mogelijkheden openen.

De 3,5 km lange dalafdaling naar Itter is geschikt voor mensen met een goede conditie en vangt aan op de Hohe Salve, en ook de gevorderden komen hier op de 2 km lange zwarte piste bij de gondelbaan Hohe Salve aan hun trekken. Voor freeriders wordt aan de Salvista-afdaling gezorgd en boarders kunnen zich in de "Hochsöll" met tables, kickers en rails naar lust uitleven. Westendorf en Ellmau bezitten eveneens snowparks met andere coole mogelijkheden. De 81 horecagelegenheden rond het skigebied beloven puur "hoogteplezier".

Vanaf de winter 2015/16 opent een bijzondere attractie met betrekking tot liftcomfort: de nieuwe 6-persoons-stoeltjeslift Schernthannbahn beschikt naast stoelverwarming over comfortabele stoelen, weerkappen en een automatische sluitmechanisme dat herkent wanneer er kinderen instappen.

Indien u op vakantie bent met kinderen moet u een keer naar de belevenis-10-persoons-gondel van de SkiWelt Söll. Rond het sprookje "Gelukkige Hans" valt er veel te ontdekken!

Met de uitbreiding "Super Ski card" (zie skiregio) kunt u zelfs kiezen tussen 2.750 pistekilometers en 938 liften en 22 skiregio's in Tirol en Salzburg.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Hopfgarten

De SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental biedt in de drie skigebieden van Söll, Brixen en Westendorf de bijzonder beleving van het nachtskiën aan. Absoluut hoogtepunt is daarbij SkiWelt Söll, want dit is het grootste nachtskigebied van Oostenrijk! 10 geprepareerde pistekilometers verdeeld over vijf afdalingen worden tot in de nacht verlicht. Drie keer per week, van woensdag tot zaterdag, hebben wintersporters tot 21:30 uur plezier bij de gondelbaan Hochsöll alsmede bij de stoeltjesliften Keat en Hexen6er. Naast de pistes wordt ook de fun-arena "Hans im Glück" bij de 4-persoonsstoeltjeslift voor het nachtelijke shred-plezier verlicht. Een nachtrodelbaan bij de Hochsöll-gondelbaan alsmede meerdere skihutten ronden het aanbod in de avond af. Het nachtskiën in Söll heeft ook een prijs: voor het bijzondere aanbod moet een losse skipas worden gekocht.

Daarentegen zijn de nachtskipistes in Brixen en Westendorf gratis. Bij de Schusterbühel-lift bij Brixen ligt een 300 m lange blauwe nachtskipiste die doorlopend tot 19 uur verlicht wordt. In Westendorf nodigt bij de oefenweide van de 4-persoonsstoeltjeslift een 500 m lange piste elke dinsdag uit tot nachtskiën. Ook in Westendorf en Brixen ontstaan kosten voor het nachtelijke skiplezier.

Après-ski Hopfgarten

Naast onvergetelijke en avontuurlijke dagen op de piste biedt Hopfgarten talrijke alternatieven zoals rodelen, paardensleetochten, schaatsen en ijsstokschieten. Op de Husky-Ranch Angerberg kunt u een kijkje nemen in de wereld van de sledehondensport. U moet daar vooral eens een sledehonden proefcursus uitproberen!

Dankzij de verschillende bars, restaurants, hutten en danszalen is er ook goed gezorgd voor amusement en culinair genoegen. Wie 's avonds nog wil dansen of van muziek wil genieten, komt in de bars "Ambiente" en "Rundell Cafe Après Ski Bar" en in de "Six Pence" zeker aan zijn trekken!

Snowpark: Hopfgarten

In de skiregio SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental heeft u de keuze uit vier super leuke snowparks en een skiparcours. Vanaf Hopfgarten bereikt u makkelijk het Crazy Kangaroo Park Söll dat over een prima set-up beschikt. Op een hoogte van 1220 m biedt het snowpark 12 elementen. Beginners kunnen bij de kickers en een funbox hun eerste stappen doen. De Medium Area staat met boxen, kickers tot een table van 10 m hoogte, een downrail en verschillende jib-elementen op gevorderden te wachten. Een bijzonder hoogtepunt van het park is de 450 m lange Funny Bird Slope bij de Salvenmoos stoeltjeslift die gescheiden is in 2 lines. Hier kunnen boarders op corners, boxen, jumps, een 7 m lange tunnel of een slak laten zien hoe creatief ze zijn. Omdat de Funny Bird Slope ook verlicht kan worden, vinden hier zelfs meerdere keren per week night sessions plaats.

Wie op zoek is naar freestyle plezier die vindt in Ellmau het Intersport Kaiserpark en in Westendorf de Big Playground. Ook hier staan veel spannende hindernissen voor alle niveaus klaar. Voor beginners is er dankzij de Mini Playground op de oefenweide in Westendorf en het Hans im Glück skiparcours bij de gondelbaan Hans im Glück ook een uitgebreid aanbod.
Klik de snowparkkaart aan om deze te vergroten.

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Het testrapport SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,7 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Hopfgarten

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Hopfgarten

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs