Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Award
Klantbeoordeling

Fendels

24 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,3
Informatie over het skigebied
Kaunertaler Gletscher - Fendels
Het hoogste punt: 3.113 m
Het laagste punt: 1.325 m
Hoogte skioord: 1.352 m
Liften in totaal: 17
Sleepliften: 11
Stoeltjesliften: 3
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 34 km
Pistes:
21 km
Pistes:
9 km
Pistes:
4 km
Skiroutes: 36 km

Skigebied Kaunertaler Gletscher - Fendels

Skigebied Kaunertaler Gletscher - Fendels

Met de skipas "Kaunertaler Gletscher - Fendels" staan u 34 km aan pistes in twee skigebieden ter beschikking. In totaal 17 liftinstallaties brengen u gemakkelijk op de berg. U heeft de keuze tussen het familievriendelijke skigebied Fendels met zijn 11 pistekilometer en het gebied bij de Kaunertaler gletsjer met 23 pistekilometers en talrijke freeride mogelijkheden.

Fendels is vooral voor beginners geschikt omdat er veel makkelijke en middelzware pistes zijn. Kinderen kunnen zich in het Bibiland uitleven. Bijzonder mooi is de dalafdaling langs idyllische bossen. De Planggerlift brengt gevorderde skiërs naar sportieve trajecten. Een keer per week kan men tot in de avond skiën.

Bij de Kaunertaler gletsjer zijn de wintersporters op een hoogte tussen de 2.180 en 3.160 m. Met de bus kunt u zelfs omhoog tot op 2.750 m hoogte. Het gletsjerskigebied biedt vlakke en brede pistes en is vooral bij freestylers erg populair - vanwege het snowpark op 2.990 m - en bij freeriders die hier 30 km afdalingen vinden. Verder is er in de restaurants gratis Wi-Fi.

NIEUW: de beide sleepliften Weißseeferner zijn vervangen door de cabinebaan Falginjoch. Deze brengt u zonder moeite en met veel comfort naar de gelijknamige top. Dankzij vele glaselementen biedt de gondelbaan een mooi inkijkje in de achterliggende techniek.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Fendels

Het nachtskiën in het Kaunertal vindt niet bij de Kaunertaler gletsjer plaats. Het is het naburige familieskigebied Fendels, dat 's avonds het nachtskicentrum van de regio wordt. In het aanzienlijke nachtskigebied kan groot en klein elke donderdag terecht voor het populaire nachtelijke skiën. Op de verlengde skidagen wordt de noordelijke afdaling van 19 tot 22 uur verlicht. De 2,5 lange rode piste van Sattelboden naar het dalstation is dan helemaal van de nachtbrakers. Na het skiën kan je terecht in het restaurant "All-you-can-eat-Bauernschmaus", dat vele fans heeft. Naast de nachtskipiste wordt bovendien de 4,5 km lange rodelbaan tot 22:30 uur verlicht. Voor het nachtskiën moeten aparte avondskipassen worden aangeschaft.

Après-ski Fendels

Aan de gletsjer ontmoet men elkaar bijvoorbeeld in de Schirmbar Weißsee om in goede sfeer de skidag af te sluiten. U kunt naar beneden met de Gletscherstraße tot aan Feichten, waar men elkaar bij de KIWI (Kirchenwirt) ontmoet. Hier komen voornamelijk snowboarders en jonge mensen. De Schirmbar Fendels bevindt zich in Fendels bij de parkeerplaats van de berglift en nodigt met zijn goede muziek en goede sfeer tot feesten uit. Talrijke "Gasthöfe" en restaurants bieden een rustigere omgeving en Tiroolse lekkernijen.

Het programma wordt elke week afgerond door het nachtrodelen en nachtskiën, schaatsen of ijsstokschieten. Of verkent u de natuur eens tijdens een sneeuwschoenwandeling.

Snowpark: Fendels

U wilt een bijzondere freestyle belevenis en de nieuwste obstacles? De mogelijkheid om met elke niveau in het genot van een snowpark te komen? Dan is het 'Snowpark Kaunertal' perfect voor u! Vanaf de herfst 2018 is er een nieuwe snowpark namelijk The Nature Run. Dit loopt vanaf het bergstation van de Karlesjochbahn via verschillende routes terug naar de gondel.

De diverse kicker en obstacle lines van het park zijn gemakkelijk combineerbaar. Als beginner op dit gebied worden op minishreds met makkelijke jibs en sprongen uitstekende instapmogelijkheden geboden en bovendien kan men hier nog het een en ander van de profs leren.

Meerdere lines met in totaal 20 verschillende elementen laten de freestyle harten sneller slaan. Er zijn een pro-, medium-, en easy-kicker line, hips, 6 m lange wallride, een jib line met meer dan 16 back2back features en een snakerun. Het freestyle plezier duurt bij de Kaunertaler gletsjer zelfs langer dan in veel andere skigebieden: de legendarische 'Spring Classics' bieden ook in april en mei nog een keer de mogelijkheid om heerlijk te shredden.

Wie zijn nieuwste trucjes direct met zijn vrienden wil delen, die kan in het park kosteloos over Wi-Fi beschikken.
Klik de snowparkkaart aan om deze te vergroten.

Het skigebied Kaunertaler Gletscher - Fendels is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Kaunertaler Gletscher - Fendels

Het testrapport Kaunertaler Gletscher - Fendels is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,7 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Fendels

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Fendels

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs