WinterTrex-Awards 2016 – ván en vóór wintersporters

02-12-2016 - Jana Bosse

Onze klanten hebben gekozen: door middel van beoordelingen van onze reisdeelnemers worden de populairste accommodaties en skigebieden uit ons aanbod met de WinterTrex Award 2016 gekroond. Aan een opvallend certificaat ter plaatse en online kunt u de beste direct herkennen.

Bij de uitstekende skigebieden hoort ook de Stubaier Gletsjer. © Stubaier gletsjer – Andre Schönherr

Het meest belangrijk zijn persoonlijke beoordelingen van klanten. WinterTrex hecht daarom net zoveel waarde aan de beoordeling van de reizigers als de beoordeling van een vakman. Gebaseerd op de beoordelingen van onze reizigers uit het seizoen 2015/2016 hebben wij uiteindelijk de beste skigebieden en accommodaties bepaald en met de WinterTrex Award bekroond. De toekenning is dus eigenlijk door onze klanten gedaan. Doel van deze actie is, dat anderen van de beoordelingen kunnen profiteren. Als reizigers bijvoorbeeld erg positief zijn over de service van een hotel of de mogelijkheden van een skigebied, dan is dat op onze website terug te zien.

Zo wordt beoordeelt

Meteen na de reis met WinterTrex ontvangen de klanten een enquête, waar ze hun tevredenheid en hun persoonlijke feedback in kunnen uiten. Het beoordelen van de vakantie doet men het beste meteen na de reis, omdat dan alles nog goed in het geheugen is. Service, verzorging, inrichting van de accommodatie, kwaliteit van het skigebied, extra service zoals ski- en snowboardverhuur en prijs-kwaliteitverhouding kunnen worden beoordeelt. Al deze beoordelingen worden dan verwerkt en direct op de website weergegeven. Alle accommodaties en skigebieden die 80% of meer hebben bereikt, die dus minimaal een 8, 9 of 10 hebben gekregen, zijn met de WinterTrex award bekroond.

In de beoordeling zijn alle accommodaties, die in het seizoen 2015/2016 een vooraf vastgelegd minimum aantal aan goede beoordelingen hebben ontvangen gekroond met het award. Heel veel accommodaties zijn gekroond, dat betekent dat de lijst erg lang is. Zodat elke bezoeker de award houders meteen kan herkennen, staat op de website en ook ter plekke een award houder teken. Let u dus op dit teken:

“>

De award houders: Oostenrijk en Frankrijk koploper

In totaal 80 hotels, appartementen en pensions alsook 40 skigebieden uit het WinterTrex assortiment hebben de awardontvangen. De populairste bestemmingen in Oostenrijk zijn o. a. skigebieden als Arlberg, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental of de Zillertal Arena. In Frankrijks zijn het o. a. de gebieden: Alpe d’Huez Grand Domaine Ski, Les 2 Alpes of Tignes – Val d’Isere.

Ook in de andere Alpenlanden zijn er favorieten, zoals bijvoorbeeld in de Dolomieten: Livigno en Skikarussell Alta Badia. In Switzerland zijn de skigebieden Davos Klosters Mountains of Saas-Fee zeer goed beoordeeld en in Duitsland is de Zugspitz Arena de favoriet. Deze en vele meer alsook talrijke accommodaties zijn bekroond met de award.

  • vrijdag, 02. december 2016
  • auteur: Jana Bosse
  • categorie: Wintersport
Print Friendly and PDF
De wielen staan stil: 10 autoluwe wintersportdorpen

Hier worden de ski’s ondergebonden, maar blijven de auto’s staan: wij hebben 10 ...

Welke moet het worden? Tips voor de aanschaf van ski’s

Racecarvers, sportcarvers, genieterscarvers, allmountain- of toch freeride-ski’s? De ...