WinterTrex kijkt terug naar het seizoen 2012/13

23-05-2013 - WinterTrex

WinterTrex kijkt terug naar het seizoen 2012/13

Vandaag laten wij uitgekozen hoogtepunten uit het geweldige skiseizoen 2012/13 zien. Tijdens dit seizoen hebben wij ons persoonlijk record aan boekingen overtroffen en konden bovendien zo veel accommodaties als nooit tevoren aanbieden.

Polen, Slowakije en Zwitserland – nieuwe bestemmingen opgenomen in het programma van WinterTrex

Vanaf dit seizoen behoort ook Polen met zijn skigebieden in het Reuzengebergte en in de Hoge Tatra tot het aanbod van WinterTrex. Verder werden nieuwe bestemmingen in Slowakije en Zwitserland in ons programma opgenomen.

Het WinterTrex-team on tour

Het WinterTrex-team heeft in deze winter onder andere verschillende skigebieden in Frankrijk en in Oostenrijk getest. In Frankrijk hebben de collega’s bijvoorbeeld het Mauriennedal in Savoie en Alpe d’Huez in de regio Isère bezocht. In Oostenrijk waren ze onder andere op de pistes van Heiligenblut en in Karinthië alsook Tirol (Sölden, Zillertal) onderweg.

Het nieuwe Trexpert-team

Vanaf december 2012 versterken zelfs vier experts op het gebied van wintersport het WinterTrex-team. Rosi Mittermaier en Christian Neureuther geven advies als het gaat om de skivakantie met de familie, terwijl hun zoon Felix Neureuther als actieve profi sporter leuke tips kan geven met betrekking tot de mooiste skigebieden. Nicola Thost is Olympisch kampioene in de halfpipe en geeft advies aan alle snowboarders.

WinterTrex-evenementen: Pow(d)er Week en snowboarden met Olympisch kampioene

Een bijzonder hoogtepunt was ook dit jaar weer de Pow(d)er Week in Les 2 Alpes. WinterTrex heeft met dit evenement al voor de tiende keer het begin van het skiseizoen gevierd. Naast heel veel plezier op de piste biedt het programma van de Pow(d)er Week ook een areaal met open air feesten en twee live concerten van de band No Speech.

WinterTrex-expert Nicola Thost gaf bij de snowboard evenementen in Leogang en in Westendorf leuke tips voor het snowboarden in diepsneeuw en in de halfpipe. En natuurlijk liet de pro ook enkele trucjes zien!

Korte vakantie in de sneeuw: een skiweekend in de bergen

Hebben uw benen tintelingen? Roepen de bergen? Valt er zonder onderbreking verse ...

Vakantiefoto’s en grote bestanden gratis versturen

Wie op vakantie gaat, komt vaak met veel foto’s en video’s op de ...