weare-shop.nl – De webshop voor snowboarden, wakeboarden, surfen en de juiste styles

08-11-2012 - WinterTrex

Passend bij het winterseizoen 2012/13 konden wij de webshop weare-shop.nl als nieuwe coöperatie partner winnen. Wij willen u de webshop graag voorstellen en bovendien krijgt iedere lezer een cadeaubon van € 10,- om zich perfect op de volgende wintervakantie voor te bereiden.

De webshop weare-shop.nl bestaat al sinds 2007 en werd opgericht door een aantal vrienden die een gemeenschappelijke passie hebben: het snowboarden. Een snowboard webshop opzetten is een levensdroom die in vervulling is gegaan en inmiddels staat weare danook bekend om kwaliteit en kennis als het om snowboarden, streetwear, koptelefoons en sneakers gaat.

Door de jaren heen is het team en ook het assortiment van de shop gegroeid. In de zomer draait alles om wakeboarden en surfen en in de winter om snowboarden. Natuurlijk mag een brede keuze streetwear en sneakers niet ontbreken.

Twee dingen zijn voor het team van weare bijzonder belangrijk:

1. weare wil een goed afgestemd mengeling van geetableerde merken zoals Nike, Burton, Volcom of Qakley en innovatieve kleine labels  zoals Iriedaily, Picture Organic of Wemoto in de shop hebben.

2.  Het totaalbeeld moet kloppen. Weare verkoopt niets wat zij niet zelf zouden dragen. Alles wat men voor het snowboarden, surfen of op straat nodig heeft kan men in de weare webshop vinden. Als er iets in de shop mist dan doet het weare-team er alles voor om het te krijgen. Het persoonlijke contact met de klanten, goed advies, snelle levering en een snelle retounering zijn voor het weare-team niet alleen belangrijk maar vanzelfsprekend.

Onze partner weare-shop.nl bedankt u voor uw bestelling!

  • donderdag, 08. november 2012
  • auteur: WinterTrex
  • categorie: Uitrusting
Kort, maar krachtig: funcarvers zorgen voor bijzonder skiplezier

Terwijl de korte, leuke carvers lange tijd werden uitgelachten, ontdekken steeds meer ...

In de sporen van de professionals: beroemde en beruchte wereldcuppistes

Elk jaar in de herfst begint voor de elite van de skisport weer de wereldcup. De ...