Ski-evenementen tijdens de seizoensopening: de PowderWeek in Les 2 Alpes

08-05-2019 - WinterTrex

Elk jaar organiseert WinterTrex in de eerste week van december de legendarische PowderWeek in het Franse Les 2 Alpes. Tijdens dit ski-evenement staat op de deelnemers een geweldige mix van party, livemuziek, grappige wedstrijden en natuurlijk heel veel plezier in de poedersneeuw te wachten.

WinterTrex nodigt je uit voor de PowderWeek!

PowderWeek met veelzijdig programma

De spectaculaire seizoensopening vindt elk jaar begin december in het gletsjerskigebied van Les 2 Alpes plaats. Al meer dan 15 jaar is de PowderWeek al een vast onderdeel in het aanbod van WinterTrex en biedt elk jaar weer een geweldig aanbod.

Après-ski is tijdens de PowderWeek het belangrijkst!

Na de dag op de piste gaat het feestje verder in de Open-Air après-skiarea. Skiërs en snowboarders kunnen dan tegen lage prijzen en met goede muziek van grillworstjes en glühwein genieten. Want ook na sluiting van de liften is de PowderWeek nog lang niet voorbij. Met grappige wedstrijden zoals bijvoorbeeld snow-volleybal, liveconcerten en feestjes op de meest beruchte locaties van Les 2 Alpes kan je tot in de vroege uurtjes feestvieren. En er zijn genoeg van deze partylocations in het Franse skiresort. Het 20 man sterke WinterTrex-team zorgt er tijdens deze week voor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt en ze een geweldige tijd hebben.

Legendarisch toernooi tijdens de PowderWeek: bezembal!

Gletsjerskigebied in Les 2 Alpes

Les 2 Alpes staat bekend als veelzijdig party-en-powder-skigebied. Met 200 km pistes is dit één van de grootste gletsjerskigebieden van Frankrijk. De zonnige ligging op het zuiden en pistes ver boven 3.000 m hoogte zijn het recept voor geweldige sneeuw op het brede gletsjerplateau, vooral zelfs tijdens de seizoensopening in december!

Verschillende zones van groene Slow Slopes tot aan diepzwarte skiroutes bieden een grote keuze aan afdalingen voor beginners en professionals, carvers en diepsneeuwliefhebbers. Een groot snowpark dat aan het begin van het seizoen op 3.200 m hoogte wordt aangelegd, is de speelweide voor freestylers van alle niveaus. Tijdens het seizoen ligt het 240.000 m² grote fun-gebied op 2.600 m hoogte bij de piste La Toura en daarmee midden in het skigebied.

Het snowpark van Les 2 Alpes ligt op 3.200 m hoogte.

Overnachten in Les 2 Alpes

WinterTrex biedt elk jaar een ruime keuze aan accommodaties met de hoogste standaarden en tegen topprijzen. Alle accommodaties liggen in de directe omgeving van de pistes. De lift kan dus al na een paar stappen worden bereikt. Veel diverse accommodaties van eenvoudige appartementen tot luxe chalets staan klaar voor het verblijf tijdens de PowderWeek.

 

Wij zeggen: ski you soon tijdens de volgende PowderWeek!

  • woensdag, 08. mei 2019
  • auteur: WinterTrex
  • categorie: Evenement
10 goede redenen voor skiën in het Zillertal

Wie een skivakantie naar het Zillertal plant of al geboekt heeft, heeft alles goed ...

Wedstrijden & acties – meedoen en winnen!

Hier vind je de wedstrijden van WinterTrex. Regelmatig geven wij hier een gratis ...