Pow(d)er Week – dé seizoensopening

05-08-2013 - WinterTrex

Al in november uitstekende sneeuwomstandigheden, brede en vooral lege pistes, geen lange wachttijden bij de liften – daarvan droomt iedere wintersporter. En als men dat nog combineert met een leuk après-ski programma is de skivakantie helemaal perfect. U denkt dat kan niet? Jawel, dankzij de Pow(d)er Week van WinterTrex! In Les 2 Alpes vieren we dit jaar voor de elfde keer het begin van het seizoen. U wilt ook meedoen aan dit speciaal evenement? Boek dan nu al de aanbiedingen van de Pow(d)er Week. Van 30 november tot 7 december feesten we weer samen met u in het populaire skigebied in de Franse Alpen.

 

Wie aan deze seizoensopening meedoet kan niet alleen van prima pistes genieten maar ook van een gevarieerd animatieprogramma met feestjes, diverse activiteiten, muziek en bovenal heel veel plezier. Al ’s middags zorgen verschillende dj’s bij goed weer voor een uitgelaten sfeer op de pistes. Later wordt dan in het open air après-ski areaal verder gevierd. Hier kunnen skiërs en snowboarders bij muziek en worstjes van de grill evenals glühwein de avond gezellig laten eindigen. De Pow(d)er Week biedt een leuk programma met leuke wedstrijden zoals snowball, een open air party, twee live concerten van de coverband “No Speech” en feestjes in de beste locations van Les 2 Alpes – hier kan men de hele nacht door feesten.

De ultieme seizoensopening wacht op u en dat voor een faire prijs. De Pow(d)er Week is al vanaf € 189 voor 7 nachten inclusief 6-daagse skipas boekbaar. Of normale accommodaties of luxe appartementen – hier vindt elk wat wils. De accommodaties zijn bovendien centraal gelegen en bevinden zich in de directe omgeving van enkele bars, disco’s, supermarkten en natuurlijk van de bergliften die de wintersporters naar het skigebied brengen. De toegang c.q. de deelname aan de evenementen is uiteraard ook bij de prijs inbegrepen.

Met de skipas “Les 2 Alpes” heeft men toegang tot een van de beste gletsjerskigebieden ter wereld. De pistes leiden omhoog tot op 3600 meter.  De wintersporters staan 239 pistekilometer en 53 liften ter beschikking. Maar dat is nog niet alles! Les 2 Alpes staat  bekend om zijn goede pistes die voor elk niveau de ideale afdaling bieden – van blauwe en rode pistes voor beginners tot een zwarte piste voor gevorderden. De langste afdaling is 17 km lang! Maar ook freeriders en freestylers komen hier aan hun trekken – in de diepsneeuw naast de geprepareerde pistes en in het grote snowpark. Aan het begin van het seizoen hebben snowboarders en freeriders toegang tot het park op 3200 m hoogte. Het park bestaat uit verschillende bereiken zoals een terrein voor beginners met tables en 2 rail lines. Verder is er een gedeelte speciaal voor gevorderden met tables en rails evenals een pro line met een big air (20 m), verschillende kickers en rails. Bovendien is er een shred zone alsook een 140 meter lange superpipe en een halfpipe. Een boardercross-parcours is het hoogtepunt van het snowpark.

Wilt u ook samen met ons het seizoen begroeten? Dan boek nu online de Pow(d)er Week.

  • maandag, 05. augustus 2013
  • auteur: WinterTrex
  • categorie: Evenement
Kort, maar krachtig: funcarvers zorgen voor bijzonder skiplezier

Terwijl de korte, leuke carvers lange tijd werden uitgelachten, ontdekken steeds meer ...

In de sporen van de professionals: beroemde en beruchte wereldcuppistes

Elk jaar in de herfst begint voor de elite van de skisport weer de wereldcup. De ...