Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Geef van onderstaande punten aan hoe belangrijk ze voor u zijn.
  2. Als resultaat ziet u de skiplaatsen met een skigebied, dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Klantbeoordeling

Dimaro

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Folgarida-Marilleva
Het hoogste punt: 2.180 m
Het laagste punt: 1.300 m
Hoogte skioord: 766 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 7
Pistes in totaal: 63 km
Pistes:
18 km
Pistes:
32 km
Pistes:
13 km

Skigebied Folgarida-Marilleva

Skigebied Folgarida-Marilleva

Met de skipas "Folgarida-Marilleva" heeft u toegang tot 62 pistekilometers op een hoogte van 1.300 tot 2.180 m. De toegang tot het skigebied ligt ongeveer 8 km boven Dimaro in de gemeente Folgarida. In het skigebied bevinden zich 36 afdalingen, die bijna allemaal kunstmatig kunnen worden besneeuwd. De langste piste is 5 km lang en leidt vanaf de Monte Vigo naar het dalstation van Marilleva 1400. De hutten bij de bergstations beschikken over Wi-Fi-hotspots en bieden prachtige uitzichten over de Brenta-Dolomieten. Boven Marilleva bevindt zich ook een mooi snowpark. Op de Monte Spolverino liggen voornamelijk blauwe, eenvoudige afdalingen, maar op de Monte Vigo staan enkele snelle, rode pistes op u te wachten. Via de Monte Vigo vindt u eveneens een directe pisteverbinding naar het beroemde Madonna di Campiglio.

Met de skipas "Superskirama" kunt u ook skiën in de aangrenzende skigebieden van Folgarida-Marilleva. Hieronder vallen Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo, Tonale-Ponte di Legno, Andalo-Paganella, Monte Bondone alsmede Folgaria-Lavarone (zie skiregio). De skipas is in deze gebieden steeds één dag geldig. In totaal heeft u de beschikking over 380 km pistes, zodat afwisselende pistedagen zijn gegarandeerd.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Dimaro

In enkele skigebieden in Italië zijn er pistes die voor het nachtskiën worden verlicht. Ook het skigebied Folgarida-Marilleva is een dergelijk nachtskigebied, dat pistes voor het skiën in de nacht aanbiedt. Slechts enkele kilometers bij Dimaro vandaan bereik wintersporters al de eerste nachtskipiste in Folgarida: elke dinsdag wordt hier tussen 16:30 en 19 uur de "Stadio Slalom-Hang" voor het skiplezier in de avond geopend. Wie nog later wil skiën, kan elke donderdag tussen 21 en 23 uur in Marilleva op de piste "Biancaneve" terecht. Een andere mogelijkheid om te nachtskiën biedt het skigebied Pejo, waar elke maandag en donderdag van 20:45 tot 22:45 de piste "Mezoli" voor het nachtskiën wordt verlicht. Met een geldige skipas voor de skigebieden is de toegang tot het nachtskiën gratis. Alternatief zijn de liftkaarten voor het nachtelijk skiplezier ter plaatse verkrijgbaar.

Après-ski Dimaro

Het après-ski aanbod in het skigebied concentreert zich vooral rond Madonna di Campiglio. Hier is veel te doen om na de skidag nog gezellig te genieten. In Dimaro zelf is het eerder rustig en gezellig. Maar nachtbrakers die graag feesten, vinden hier in de New Liquid Club een goede kroeg. Bovendien zijn in Dimaro enkele goede restaurants te vinden, die regionale en typisch Italiaanse gerechten serveren. Culturele evenementen zoals theater en concerten vinden regelmatig plaats in het gemeentelijke theater en in het plaatselijke casino rollen de dobbelstenen en rouletteballen over tafel. Wie eens echt goed wil genieten, kan in een exclusief wellnesscenter van massage tot beautybehandeling het hele programma boeken.

Voor wandelaars en natuurvrienden is de Dimaro-alm een populaire bestemming. De alm ligt boven het dorp op weg naar de Campo Carlo Magno pas. Daar heb je een perfect uitzicht op de majestueuze toppen van de Brenta-Dolomieten. In de hut ter plaatse worden regionaal gemaakte kazen en worsten geserveerd. Een genot voor alle zintuigen!

Snowpark: Snowpark Alternative Park Dimaro

In het skigebied "Folgarida-Marilleva" zijn er maar liefst twee snowparken. Het "Alternative Snowpark" in Marilleva bevindt zich naast de berghut Malba Panciana. Met veel liefde voor detail is hier een mooi gebied voor freestylers gecreëerd. Met de 6-persoonsgondel Malga Copai-Panciana komt u eenvoudig naar het met netten afgescheiden gebied. Een totaal oppervlak van 300 m² is voorzien van de meest diverse obstakels, zodat vooral gevorderden een bijzondere ervaring kunnen hebben. U heeft de keuze uit verschillende boxes en rails alsmede verschillende kickers en een quarterpipe. Het park was reeds gastlocatie voor wedstrijden en festivals.

In Folgarida kunnen beginnende freestylers de eerste trucjes in het snowpark "Malghet Haut" proberen. Boven het dalstation van de stoeltjeslift "Bamby" staan kleine boxes en rails alsmede twee kickers klaar.

Het skigebied Folgarida-Marilleva is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Folgarida-Marilleva

Het testrapport Folgarida-Marilleva is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,5 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Dimaro

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Dimaro

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs