Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

REISLEIDING

REISLEIDING Bij de meeste reisbestemmingen staat een Duits- en Engelssprekende reisleiding tot uw beschikking. De reisleiding heet u welkom op de aankomstdag en informeert u over alle belangrijke details van de aankomst- en vertrekdag. Van onze reisleiding krijgt u te horen wanneer u in de accommodatie terecht kunt en waar u skilessen kunt nemen. Van hen krijgt u op de avond van aankomst ook de skipas. De reisleiding is daarnaast ook een kenner van het gebied en heeft voor u veel tips over de pistes, bars, restaurants en andere activiteiten.

Reisleiding-vragenuur
De reisleiding is gedurende uw vakantie uw aanspreekpartner. Ze zullen er alles aan doen om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Iedere 2 dagen kunt de reisleiding treffen op een bepaalde plaats en tijdstip. De reisleiding staat dan tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Al onze reisleiders beschikken over een mobiele telefoon, zodat ze in noodgevallen te bereiken zijn. Alle informatie over de reisleiders krijgt u op zijn laatst na aankomst in het gebied.

Zou het zo zijn dat uw wintervakantie toch niet zoals gewenst verloopt, dan staat onze reisleiding tot uw dienst. Ze zullen uw problemen zo goed mogelijk proberen op te lossen en u ondanks alles toch nog een mooie vakantie bezorgen.

Activiteiten
Onze reisleiding kan u een aantrekkelijk weekprogramma aanbieden, deelname is natuurlijk volkomen vrijwillig. Als u interesse hebt in nachtrodelen of fonduen in een berghut, dan moet u zeker deelnemen. Alle informatie over het weekprogramma krijgt u ook op de aankomstdag.