Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Informatie over het skigebied
Bad Kohlgrub/Hörnle
Het hoogste punt: 1.400 m
Het laagste punt: 1.000 m
Hoogte skioord: 812 m
Liften in totaal: 5
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 9 km
Pistes:
6 km
Pistes:
3 km
Pistes:
0 km
Klantbeoordeling

Gasthaus Landhaus am Soier See

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skigebied Bad Kohlgrub/Hörnle

Skigebied Bad Kohlgrub/Hörnle

In de Ammergauer Alpen bevinden zich vier skigebieden voor het allerbeste ski- en snowboardgenot. Voor families en beginners zijn de pistes op de Hörnle in Bad Kohlgrub uitermate geschikt. Vanuit Bad Bayersoien bereikt u het skigebied rondom de Hörnlebahn en met verschillende sleepliften al na 7 minuten met de auto. Met de stoeltjeslift kunt u gemakkelijk naar de Hörnle Hütte op het hoogste punt van het overzichtelijke skigebied. Vanuit hier kunt u op blauwe familiepistes en brede hellingen langs de bergflanken lekker naar het dal skiën. Voor meer adrenaline zou u de skiroute "Standardabfaht" eens moeten proberen. Deze diepsneeuwafdaling verloopt steil door de bossen en is een echte trekpleister voor freeriders!

Een iets groter, erkend off-road-gebied bevindt zich op de Laber in Oberammergau. Hier verloopt de skiroute "Nordhang", de steilste freerideafdaling van Duitsland. Alleen al de rit met de 11-persoonsgondel is een ware bevelenis.

Meer pistes voor groot en klein of beginners bevinden zich in het skigebied AktivArena op de Kolben in Oberammergau met 7 km aan pistes en op de Steckenberg in Unterammergau met 10 km aan pistes. De Steckenberg staat bekend als de "berg voor iedereen", omdat hier zowel een cool kinderareaal alsook steile pistes voor gevorderden tot uw beschikking staan.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Bad Bayersoien

In het knusse Bad Bayersoien gaat het er in de avond rustig aantoe. Rodelen kunt u in en om Bad Bayersoien, waar u een groot aanbod aan lange en korte afdalingen vindt voor snelle ritjes met de slee. Vanuit de Hörnle-Hütte in het gelijknamige skigebied kunt u van de langste rodelbaan tot aan het dalstation sleeën. Wie in de excentrieke nog een afzakkertje wil drinken, kan dat in de berghutten doen.

Een echte aanrader is ook de iets kortere, maar wel uitdagende rodelafdaling in Oberammergau en de familiepiste (600 m) in Unterammergau. Het ijsstokschieten is traditie onder het Beierse volk en kunt u op elk vlak stuk ijs beoefenen. Ook op de Soier See! Er wordt zelfs ijsstokschietles aangeboden zodat u deze traditionele sport perfect onder de knie krijgt.

Daarnaast kunt u genieten van de typische keuken met heerlijke Beiers brood en leberkas in een van de gezellige gasthoven in het dorpje.

Snowpark: Snowpark Oberammergau Bad Bayersoien

Het dichtstbijzijnde snowpark ligt in het skigebied aan de Kolben en de Wankliften in Oberammergau. Het kleine maar fijne funpark is vooral voor ervaren freestylers en boarders geschikt, maar ook beginners kunnen hier hun tricks prima oefenen. De setup is onderverdeeld in 3 standaardniveaus. Voor de beginners is er de easyline met een 3 m lange straight box, een kicker met 2 tables en een kinkedrail. De mediumline heeft een kinked box, kickers met table, straight box, kinked rail en ghetto bonk. De proline heeft onder meer een downrail, wavebox, highrail en verschillen kickers voor de ervaren freestylers. Een highlight in het park is de nachtsessie op vrijdag: dan is het park geopend tot 22.00 uur!

Het skigebied Bad Kohlgrub/Hörnle is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Duitsland