Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Informatie over het skigebied

Whistler Blackcomb

Het hoogste punt: 2.284 m
Het laagste punt: 652 m
Hoogte skioord: 670 m
Liften in totaal: 37
Sleepliften: 14
Stoeltjesliften: 18
Gondelbaan: 5
Pistes in totaal: 200 km
Pistes:
40 km
Pistes:
110 km
Pistes:
50 km
Skiroutes: 50 km

Klantbeoordeling

Whistler Cascade Lodge

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skigebied Whistler Blackcomb

Skigebied Whistler Blackcomb

Whistler biedt haar gasten het grootste skigebied van Noord-Amerika. De beide bergen Whistler Mountain en Blackcomb Mountain maken menig wintersporter enthousiast, mede door de ontelbare pistevarianten. Sinds 2008 verbindt de Peak-to-Peak gondel beide bergen ter hoogte van het middel-station. Met in totaal 4,4 km heeft de gondel de langste spanweide ter wereld en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld.

De Blackcomb Mountain is vooral erg veelzijdig. Voor beginners is er een speciale "Family Zone", hier kunnen beginners in alle rust de fijne kneepjes van de sport leren. Niet alleen beginners vinden hier perfecte omstandigheden, ook professionals. Echte waaghalzen maken kennis met de double-diamant afdaling "Couloir Extreme".

Volgens het motto: "what you can see - you can ski" kan bijna overal geskied worden, in tegenstelling tot de Alpen. Bovendien bieden drie fantastische funparks uitstekende mogelijkheden voor zowel professionals als beginners. Natuurlijk vindt u ook in Canada meerdere berghutten en grote restaurants met typische Canadese service.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Whistler

Geen wonder dat het Amerikaanse Tijdschrift "Condé Nast Traveller" Whistler naar voren bracht als meest attractieve skioord ter wereld. Na een leuke dag op de piste heeft u in de avond namelijk nog vele mogelijkheden. Te voet bereikt u gezellige restaurants, winkeltjes en après-ski activiteiten.

Het Meadows Park Sports Centre biedt u een zwembad, fitnessmogelijkheden en een squash- en ijsbaan. Voor adrenaline junks zijn er ook voldoende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld bungeejumpen, toeren met een sneeuwscooter, een hondenslee- of paardensleerit maken en meer! De stappers komen hier natuurlijk ook op hun kosten, er zijn ca. 20 barretjes en café's, vaak met livemuziek. Niet alleen de plaats zelf is met een prijs bekroond, ook een bar. Direct bij de Whistler Village Gondola ligt de "Garibaldi Lift Co. (GLC)", dat door het magazine "Forbes Traveller" tot de beste Noord-Amerikaanse skibar is gekozen.

Wie liever in alle rust ontspant kan terecht bij Solarice Spa of Scandinave Spa Whistler. Bovendien mag u absoluut de Fire & Show aan het dalstation niet missen. Dit is een show die de skischool in Whistler iedere zondagavond organiseert. De spectaculaire sprongen kunnen gratis bewonderd worden.

Snowpark: Snowpark Nintendo Terrain Park Whistler

Whistler biedt u meerdere snowparken die werelwijd uniek zijn. Met het Nintendo Terrain Park en het Habitat Terrain Park, het Highest Level Park, het Bis Easy Terrain Garden en School Yard evenals een boardercross zijn alle niveaus voorzien. Het Glacier Terrain Park is alleen in de zomer geopend. Ontelbare obstakels, rails en kickers beloven veel plezier. Een speciaal team zorgt dagelijks voor perfecte condities in de parken. Tevens vindt u in het park de Nintendo Super Pipe, deze is sinds de winterspelen van 2010 wereld beroemd. Jaarlijks vinden hier meerdere evenementen plaats met echte professionals. Dit toont natuurlijk ook aan dat het super parken zijn.

Het skigebied Whistler Blackcomb is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Canada