Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Informatie over het skigebied

Pamporovo

Het hoogste punt: 1.926 m
Het laagste punt: 1.155 m
Hoogte skioord: 1.650 m
Liften in totaal: 16
Sleepliften: 8
Stoeltjesliften: 8
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 43 km
Pistes:
26 km
Pistes:
12 km
Pistes:
5 km
Skiroutes: 4 km

Klantbeoordeling

Hotel Finlandia

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skigebied Pamporovo

Skigebied Pamporovo

Met de skipas "Pamporovo" heeft u toegang tot in totaal 43 pistekilometers tussen 1.155 en 1.926 m in de skigebieden Pamporovo en Mechi Chal/Chepelare. De leuke blauwe en groene pistes zijn ideaal voor de eerste meters op ski's. Met rond 12 km rode pistes vinden ook gevorderden voldoende mogelijkheden zich uit te leven. Voor de pro's is de "Sneshanka nr. 2" de meest geavanceerde piste van het skigebied.

Snowboarders en skiërs vinden in Pamporovo nog een hoogtepunt: een funpark met 2 niveaus en een halfpipe voor waaghalzen en pro's.

In Pamporovo is er voor elk wat wils. Met veel zon en het gematigde klimaat kunt u volop genieten van uw wintersportvakantie!
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Pamporovo

Vers geprepareerde pistes onder de sterrenhemel: wat klinkt als een droom, heet in werkelijkheid nachtskiën. Ook in het gelijknamige nachtskigebied rondom Pamporovo in Bulgarije kan tot na het vallen van de duisternis van het skiplezier worden genoten. Meerdere keren per week zijn de afdalingen in het Bulgaarse skigebied geopend voor nachtbrakers die maar niet genoeg van het skiën kunnen krijgen. Op de top ligt niet alleen één van de zonnigste skigebieden aan je voeten, maar je kunt tijdens het nachtskiën ook van de bijzondere sfeer op de pistes genieten. Natuurlijk nodigen de restaurants de wintersporters uit tot in de late uurtjes op en naast de pistes te genieten.

Après-ski Pamporovo

Na een zonnige dag op de piste kunt u de avond in een van de bars, pubs of restaurants afsluiten. De meeste accommodaties beschikken over eigen bars en discotheken.

Hoewel Pamporovo over een uitgebreid aanbod aan après-ski beschikt heeft het tevens veel natuur te bieden. Voor de liefhebbers van rust kunt u bijvoorbeeld een tocht met de paardenslee doen, gaan schaatsen of door de besneeuwde bossen wandelen.

Snowpark: Snowpark Pamporovo

Het snowpark in Pamporovo is een populaire bestemming van de Oost-Europese freestylers en een bekende plaats van evenementen en wedstrijden (zoals het 3-Star-Event).

Het park is onderverdeeld in line 1 voor beginners en gevorderden en lind 2 voor pro's en freestylers. Veel gevarieerde obstacles bieden voldoende mogelijkheden voor spectaculaire trucjes.

Het skigebied Pamporovo is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Bulgarije