Skigebieds-consultant
Vind het skigebied dat perfect bij u past!
  1. Gewoon kiezen wat u belangrijk vindt.
  2. De resultaten zijn skioorden die over een voor u passend skigebied beschikken.
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisdata
willekeurig
Uw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners : maakt niet uit Snowpark : maakt niet uit Reisduur:
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders : maakt niet uit Liften & banen : maakt niet uit land : willekeurig
Langlaufloipes km : willekeurig Klantbeoordeling : willekeurig Prijs per persoon : willekeurig
Families & kinderen : maakt niet uit Après-ski : maakt niet uit Reisperiode: willekeurig
Er is een foutje gebeurt. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht

Klantbeoordeling

Canillo

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Après-ski Canillo

De plaats Canillo ligt niet ver bij hét après-ski gebied van Grandvalira vandaan: Pas de la Casa. Hier kunnen de 'party animals' iedere nacht tot aan zonsopgang feesten. Maar ook in Canillo zelf kan je in de verschillende bars veel plezier hebben. In de pub 'Camping Pla' worden regelmatig feesten georganiseerd, die in het bijzonder bij de lokale bewoners erg geliefd zijn. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om zich in 'Palau de Gel', een gemeentelijk sportcentrum, uit te leven door te gaan schaatsen of zwemmen of bij een wedstrijdje tennis of squash. Na het sporten kan men zich dan laten overtuigen door typisch Andorriaans gebak. Hoe is bijvoorbeeld de 'Tupi'-kaas? Deze wordt gerijpt in een aarden kruik met schnaps en knoflook en behoort tot een van de talrijke specialiteiten van Andorra.

Wie meer van culturele hoogtepunten houdt, vindt in Canillo enkele middeleeuwse bezienswaardigheden, zoals de kerk van Canillo of de oude molen.

Je vakantie in Andorra doorbrengen betekent ook genieten van een uniek winters landschap buiten de Alpen. Daarom mag je ook een winterse wandeling of een bezoek aan de omliggende steden zoals Soldeu of El Tarter niet missen.